VARDAGSRUM

Du får även en elstyrd taksäng avsedd för antingen två barn eller en vuxen. Detta gör den till det idealiska valet för att resa med familjen.

Pilote P 696 D – vardagsrum

Den nya modellen från Pilote har en otrolig och rymlig interiör, och den är fullproppad med utrustning som t.ex solceller, parabol, markis och mycket mer.

När vi gick in i Pilote P 696 D Evidence för första gången på Husbils mässan på Elmia i år fick vi båda känslan av att den här husbilen kunde vi se oss färdas i. Först och främst för att den var otroligt rymlig och lätt. och luftig. Den är inredd med en enorm sittgrupp, där bordet kan fällas ihop så att det bara tar halva utrymmet. Det innebär att du kan flytta runt i husbilen, och bordet kan fortfarande användas. Rymligheten finns även i köket där man lätt kan passera varandra – även om det lagas mat i köket. 

Längst bak i vagnen finns ett stort tvärgående badrum med duschkabin och gott om skåputrymme. 

Rymligheten skapas genom att lämna sängar uppe under taket när du inte sover. Sängen kan sänkas till ca. 60 cm. över golv höjd, så det är lätt att ta sig i och ur.

En stora utfällbara säng i Pilote P 696 D Evidence

Vi nämnde att den var laddad med utrustning. Smeknamnet Evidence betyder att det är en utrustnings variant som bl.a. innehåller solceller, parabol, markis, TV, navigation, stor display i hytten, och mycket mer.