Lundegård Camping Stor familjecamping

Lundegård Camping är en av de största campingplatserna på Öland med mycket grönområden och växtlighet. Familjecamping för stora som små evenemang! Campingplatser erbjuder stor valfrihet och gott om plats, med eller utan el. Det är alltid nära till bensinstationen och den lummiga ytan längs kusten bjuder på vackra kvällar och underbara solnedgångar. Inga mynt styrda duschar eller tvättmaskiner! Lundegård Camping erbjuder även fyra olika modeller av vackra självhushållsstugor, alla med minst ett kök, matplats och 4 bäddar. Oavsett om du letar efter en enkel stuga eller ett lyxigt hem med havsutsikt, hittar du det här!

Lundegård Camping Pool område

Strandpoolen är en stor och härlig pool som alltid är uppvärmd. Den stora poolen mäter 30 x 12,5 meter och du kan även hitta två mindre barn pooler. Det finns också en gungvik och solstolar med bubbel. I pool området kan du även köpa lunch och glass.

Lundegård camping Padel

Årets nyhet är det nya paddelgymmet Lundegård Camping har gjort en ny satsning på bygget av det första inomhuspaddelgymmet på Öland! Bokning kan endast göras via matchi.se. Lektioner går nu att boka mellan 05.00-00.00! Ställ finns att hyra, 40 kr/ställ. Tillgänglig från varuautomater i lobbyn. Säljer även bollar, förpackningar och drycker, snacks.

Restaurang Rio Lundegård

Restaurang Rio Lundegård camping bjuder på ett mycket spännande mat/dryck/nöje koncept i Brasiliansk anda för alla, med mysig miljö med en magnifik solnedgång på terrassen.

Lundegård Camping Butik

Camping butiken Handlarn har varje dag färska frallor, mejeriprodukter, leksaker, snacks och camping tillbehör m m.

Eget bageri/konditori/café

På Lundegård Camping finns ett helt nybyggt bageri med tillhörande brödbutik och café!! Där erbjuds alla gäster många sorters färska frukostbullar, matbröd bl a den berömda Ölandslimpan, fikabröd som förutom att ta med hem kan avnjutas med något ur kaffe/the sortimentet på uteserveringen.

Varmt Välkomna till Lundegård camping på Öland!​​

Faciliteter

✅ Café

✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Hundar välkomna

✅ Servicebutik

✅ Kabel-TV/Satellit-TV

✅ Skötrum för spädbarn

✅ Kiosk

✅ Strand och bad

✅ Lekplats

✅ Wifi / Trådlöst internet

✅ Pool

Boende

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Stuga

✅ Tält

✅ Antal tomter 600

✅ Antal stugor 147

✅ Säsongstomter 60

Lundegård Camping bike park

Bike park är en cykel park där du kan träna din kondition och dina färdigheter genom att cykla. Vi vet att det finns gott om tjejer och killar som blir stampade, där man kan bita ner på…backar, åsar, hopp och kurvor osv. Du kan köra din egen MTB- eller BMX-cykel. Ett begränsat antal cyklar kan hyras i receptionen. Hjälm obligatorisk! All cykling sker på egen risk och gott omdöme krävs. Våra gäster kan använda kursen gratis.

Lundegård Camping karta