Ställplatser på Öland
 
 
 

Öland erbjuder flera ställplatser för husbilar och husvagnar där du kan parkera och övernatta. Här är några populära ställplatser och campingplatser på ön:

  1. Böda Sand: Böda Sand är en av Ölands mest populära campingplatser och ligger på öns norra del. Ställplatsen erbjuder faciliteter som elanslutning, duschar, toaletter, tvättstuga, kök och restaurang.

  2. Ekerums Camping: Ekerums Camping ligger vid Ekerumsviken på västra Öland och har ställplatser med tillgång till el, servicehus med duschar och toaletter, samt en golfbana i närheten.

  3. Lundegårds Camping: Lundegårds Camping ligger på östra Öland, nära Kårehamn. Här finns ställplatser med elanslutning, servicehus med duschar och toaletter, minigolf och en lekplats.

  4. Grönhögens Camping: Grönhögens Camping ligger på södra Öland och erbjuder ställplatser med el, servicehus med duschar och toaletter, samt närhet till havet och Grönhögens golfbana.

  5. Sonjas Camping: Sonjas Camping ligger på västra sidan av Öland, nära byn Färjestaden. Här finns ställplatser med el, servicehus med duschar och toaletter, samt en lekplats och minigolf.

  6. Löttorps Camping: Löttorps Camping ligger på norra Öland, nära byn Löttorp. Campingen erbjuder ställplatser med el, servicehus med duschar och toaletter, en pool och en lekplats.

När du planerar din resa till Öland och letar efter ställplatser är det viktigt att boka i förväg, särskilt under högsäsongen. Många av dessa platser kan bli snabbt uppbokade.