Södviks bageri & konditori

I det som från början var en lanthandel driver vi idag ett bageri/konditori/pizzeria. Hos oss gör vi den goda stenugnsbakade ölandslimpan, södvikslimpan, osötat grovt rågbröd, pumpabröd mm. Allt vårt bröd och kaffebröd är naturligtvis laktosfria!

I det som från början var en lanthandel drivs idag ett bageri/konditori/pizzeria. Hos Södviks görs den goda stenugnsbakade ölandslimpan, södvikslimpan, osötat grovt rågbröd, pumpabröd mm. Allt bröd och kaffebröd är naturligtvis laktosfria!

Södviks Bageri & Konditori erbjuder gott kaffe och många olika konditoribitar och kaffebröd (eller varför inte unna sig en tårtbit?) Om ni är hungriga erbjuder Södviks även paj och pizza, smörgåstårta, sallad och matiga smörgåsar gjorda på eget bröd.

För er som är lite mer hungriga erbjuds bland annat stekta öländska kroppkakor med lingon och grädde, något av en favorit! Även öländska pannkakor med vispad grädde och sylt kan erbjudas, vilket barnen brukar uppskatta.


Södviks Bageri & Konditori är listade i White Guide under klassificeringen God Klass och lyder:

Välgjorda bakverk i by-bageriet
Södvik är en liten by som skulle vara ännu stillsammare utan sitt trevliga bageri. Vi imponeras av utbudet, här finns det bland annat flera sorters mazariner, tårtor, bakelser, bullar och bröd, allt bakas i huset och smörgåsarna görs på beställning. Det är välgjort och smakar bra. Sommartid är trädgården på husets baksida underbar, särskilt om man har med sig barn; de kan röra sig fritt på den stora gräsmattan.
Södviks bageri & konditori
Södviks bageri & konditori -Nybakat