Sommarjopp på Öland

Öland är ett av Sveriges största turistmål. Varje sommar samsas en stor mängd turister med året-runt-boende och säsongsanställda. Under de tre sommarmånaderna är det fullt tryck på butiker, kaféer, campingar och restauranger. Det gör att utbudet av sommarjobb på Öland är mycket stort. Ta chansen att vara där det händer i sommar och sök ett sommarjobb redan idag.

Alla sommarjobb på Öland

Sommarjobb på Öland gäller olika branscher och det är lättast att först titta närmare på den omfattande sammanställningen. Du kan då få en heltäckande bild av jobb inom alla branscher. Ledigajobb.se sommarjobb på Öland. På så sätt kan du få alla sommarjobb i området kring Öland. Det finns flera jobb du kan söka utan CV och personligt brev. Detta gör ansökningsprocessen snabb.

Jobba på camping

Om du vet med dig att det är på camping på Öland du vill arbeta i sommar kan du kolla in lediga tjänster hos Borgholms campingar här. På campingarna kan du bland annat sitta i receptionen, städa servicehus, vara vaktmästare eller arbeta i butiken.

Jobba i matbutik på Öland

På sommaren är det högt tryck på matbutikerna i området. ICA och Coop söker varje år sommarjobbare som kan täcka upp under högsäsongen. Sök sommarjobb på Ica i Borgholm eller på ICA nära Klinta på Öland.

Inte bestämt var du ska sommarjobba?

För den som vill kika runt på alla tänkbara sommarjobb i Sverige kan vi tipsa om sommar jobb sidan på Ledigajobb.se. De har alla sommarjobb över hela landet på ett och samma ställe. Att söka sommarjobb ska vara enkelt och du kan söka flera sommarjobb utan CV och personligt brev. Se vilka sommarjobb som finns idag.