Ett stenkast från Ölands fina stränder

När du kommer till Köpingsvik på Öland är Köpingsbaden campingplats nummer ett. Detta är en liten camping med 140 platser och 13 andra boendeenheter som stugor och husvagnar. Här är du bara ett stenkast från en av Ölands bästa och mest badstränder, med kalkig sand och grunt vatten.

Bekvämt avstånd till både aktivitet och vila

Du behöver inte promenera långt för att hitta det du behöver. Här hittar du mini livs, pizzeria och Sinus restaurang i ett unikt läge mitt på stranden. På kvällen kan du se solnedgången med ett glas vin på den stora nybyggda terrassen och lyssna på flera musikaliska underhållningsevenemang som hålls på sommaren. Det finns också en minigolfbana i vikingastil I Köpingsbaden kan du även hyra en cykel för att utforska närområdet Köpingsvik. Varför inte ta en tur till sommarstaden Bergholm och besöka någon av restaurangerna i stan eller shoppa i någon av alla trevliga butiker. Du kan också njuta av glass i hamnen medan solen går ner.

 

Köpingbaden camping stugor

På Köpingbaden campingen finns fyra stugtyper i olika prisklass och standard. Allt från enklare stugor utan rinnande vatten till fullt utrustade stugor med havsutsikt, kök, dusch och wc. Prova gärna en av de moderna nybyggda 4+2-bäddsstugorna med braskamin. Eller varför inte de mindre 2-bäddsstugorna som ligger för sig själv i ett unikt läge med egen sandstrand och egen liten insynsskyddad tomt? Här finns dubbelsäng i sovrummet med fönster mot havet.
I vissa stugor är husdjur välkomna – fråga vid bokning.

Varmt välkomna till Köpingbaden Camping!

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade

✅ Lekplats

✅ Café

✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Hundar välkomna

✅ Servicebutik

✅ Kiosk

✅ Skötrum för spädbarn

 

✅ Kreditkort accepteras

✅ Strand och bad

✅ Ledarledda barnaktiviteter

✅ Wifi / Trådlöst internet

Boende

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Stuga

✅ Tält

 

✅ Antal tomter 147

✅ Antal stugor 15

✅ Säsongstomter 30

Köpingbaden camping karta