På måndagskvällen anlände Clara Henry och Max Pisano till fyren Långe Erik på Öland. På sociala medier pratar paret gärna om sin långdistanslöpning och de 235 530 svenska kronor som de samlade in till välgörenhet. 36 timmar och 32 minuter tog det Clara Henry och Max Pisano att springa de 16 milen från Långe Jan på södra Öland till Långe Erik på norra Öland.

Det visade sig dock att det inte var så lätt att köra. ”Lidandets helvete. På tisdagskvällen publicerade Max ett meddelande på sociala medier. I den skrev han till Clara: ”Min krigarflicka. Vilken jävla man. Du var skadad i början av loppet och du jobbade hårt och led som fan.” Syftet med kampanjen var att samla in pengar till UNHCR i Sverige, och pengarna skulle huvudsakligen gå till Ukraina, sades det då.

Tusentals kronor till välgörenhet. I ett inlägg på sociala medier skrev Clara: ”Näsblod, rysningar och ett meddelande från ett hygieniskt ben: ALLT var värt det”, vilket också publicerades på tisdagskvällen. I meddelandet påpekade hon vidare att hon hade lyckats samla in 235 530 kronor till hjälporganisationen. ”Jag åkte dit. Det gjorde ont som fan, jag grät oändligt mycket, men jag blev bättre”, skrev hon.