Robust takdesign för långvarig användning

Isabella introducerar Isabella Nordic, ett innovativt A-måtts förtält designat speciellt för säsongscamping. Tack vare dess slitstarka PVC-tak, kan detta förtält enkelt stå emot elementen under en hel säsong. Inte bara det, dess extra robusta stativvpinnar garanterar stabilitet även i de mest utmanande väderförhållandena.

Väggmaterial som står emot tidens tand

Isabellas valet av Isacryl för väggarna säkerställer att tältet behåller sin fräschör över tid. Detta material är inte bara UV-beständigt, men det garanterar också att solens strålar inte orsakar någon blekning. ”Tio år framåt i tiden, och det kommer fortfarande att se splitter nytt ut”, försäkrar Morten Kjeldsen, en stolt representant från Isabella, när han talade på Elmia-mässan.

Skydd och ventilation i fokus

Med Isabella Nordic behöver du inte oroa dig för att dina fönster blir utsatta när du inte är på plats. Det innovativa fönsterskyddet är designat för att enkelt kunna rullas upp eller ner beroende på dina behov. Och det slutar inte där – detta förtält skiljer sig ut med sin exceptionella ventilation. ”Förutom den övre ventilationen som skyddas från regn av det framstående taket, har vi även introducerat en nyskapande sidofönsterventilation. Detta system gör det möjligt att hålla fönstret öppet även när du inte är närvarande och när det finns risk för nederbörd”, förklarar Mr Fritid.

Med alla dessa genomtänkta funktioner och designval, står Isabella Nordic verkligen ut som ett toppval för den passionerade säsongscamparen.

Betala enkelt med Klarna i MrFritid.com webshop

Vill du investera i det hållbara och robusta Isabella Nordic förtältet? MrFritid.com gör inköpsprocessen enklare än någonsin. Vi är stolta över att nu erbjuda Klarna som en betalningsmetod på vår webshop.

Med Klarna kan du enkelt och säkert genomföra ditt köp med bara några få klick. Du kan välja att betala direkt, dela upp ditt köp eller betala senare. Klarnas smidiga lösning garanterar att du kan njuta av ditt nya förtält snabbare och med full trygghet.

Till de campare som värderar både kvalitet och bekvämlighet: välj Isabella Nordic och betala smidigt med Klarna på MrFritid.com.