Europe och NESTOR på Borgholms Slottsruin

Sommaren 2024 bjuder på en av de mest efterlängtade musikupplevelserna när Europe, med support från NESTOR, intar Borgholms Slottsruin den 9 juli. Efter tre slutsålda kvällar på Cirkus förra året är Europe tillbaka i Sverige för att leverera en magisk konsert i en av landets mest ikoniska miljöer.

Europas Långvariga Framgångar

Europe, bestående av sångaren Joey Tempest, gitarristen John Norum, basisten John Levén, trummisen Ian Haugland och keyboardisten Mic Michaeli, har hållit sig relevanta och innovativa sedan sitt debutalbum ”Europe”. Genom åren har de utvecklat sitt sound och fortsatt att leverera rockmusik av högsta kvalitet. Deras imponerande diskografi inkluderar klassiska hits som ”Carrie”, ”Rock the Night” och den tidlösa ”The Final Countdown”.

Bandets Utveckling Genom Åren

 • Debut och Genombrott: Europe slog igenom med sitt debutalbum och etablerade snabbt sin plats på rockscenen med sin unika stil.
 • Milstolpar och Hits: Låtar som ”The Final Countdown” och ”Carrie” har gjort bandet till en global ikon. ”The Final Countdown” nådde förstaplaceringar i 25 länder och blev en odödlig klassiker.
 • Nyare Verk: Bandets senare verk, såsom ”Walk the Earth”, visar deras förmåga att förnya och överraska sina lyssnare, med låtar som ”Hold your head up” som bevisar att de fortfarande kan leverera rock av högsta klass.

NESTOR: Återupplivar Rockens Guldålder

NESTOR, som agerar support för Europe, är inte bara ett nostalgiskt tillbakablick utan också en fräsch tolkning av 80-talets rock. Bandet bildades 1989 och har sedan dess levererat musik med en mix av humor och hjärta. NESTORs uppdrag är att återställa rockens ära och skydda dess arv, vilket de gör med bravur och ironi.

NESTORs Musikaliska Resa

 • Tidiga År: Bildades 1989 och släppte några album innan de splittrades 1995.
 • Återkomst och Nytändning: Med en passion för att återskapa rockens ikonografi, har NESTOR gjort en bejublad återkomst med sin unika stil som kombinerar fantastisk musik och humor.

En Magisk Konsertkväll vid Borgholms Slottsruin

Borgholms Slottsruin på Öland erbjuder en storslagen miljö för denna speciella konsert. Den historiska slottsruinen kommer att utgöra en perfekt bakgrund för Europas kraftfulla rockmusik och NESTORs energiska framträdande.

Praktisk Information för Konserten

 • Arrangör: Live Nation & Nöjet Konsert
 • Datum: 9 juli 2024
 • Tider: Insläpp börjar kl 18.00
 • Biljetter: Kan köpas via Nortic
 • Åldersgräns: 13 år

Varför Du Inte Får Missa Detta Event

Denna konsert utlovar inte bara en resa genom Europas legendariska hits utan även en chans att uppleva NESTORs unika framträdande live. Kombinationen av Europas ikoniska rock och NESTORs nostalgiska men samtidigt fräscha tolkning av 80-talet, skapar en kväll fylld av musikaliska höjdpunkter. Det är en chans att både minnas det förflutna och njuta av nutidens rockenergi.

En Oförglömlig Sommarkväll

Att se Europe uppträda i en så majestätisk miljö som Borgholms Slottsruin är en unik möjlighet. Med den svenska sommaren som bakgrund kommer detta att vara en konsertupplevelse som du kommer att minnas länge. Missa inte chansen att vara en del av denna magiska kväll.

Förberedelser inför Konserten

För att få ut det mesta av konserten, se till att vara väl förberedd:

 • Kläder och Utrustning: Bär bekväma kläder och skor som passar för en utekonsert. Ta med en filt eller sittunderlag om du vill sitta ner och njuta av musiken.
 • Mat och Dryck: Kolla med arrangörerna om det finns mat- och dryckesförsäljning på plats eller om du kan ta med egen förtäring.
 • Transport och Parkering: Planera din resa till Borgholms Slottsruin i förväg. Kolla upp transportalternativ och parkeringsmöjligheter för att undvika stress på konsertdagen.

Summering

Den 9 juli 2024 kommer Europe att inta scenen vid Borgholms Slottsruin tillsammans med NESTOR som support. Detta är en konsert du inte vill missa, fylld med klassiska hits och nya favoriter i en historisk och naturskön miljö. Med musik, nostalgi och en känsla av gemenskap kommer detta att bli en oförglömlig kväll för alla närvarande.